Langkau ke kandungan Langkau ke footer

Tempahan Sewa Kereta Dalam Talian

Platform tempahan mudah dan pantas

Soalan Lazim

Beberapa Soalan

Lebih baik menempah melalui laman web, ia beroperasi 24/7 tanpa sebarang kelewatan dengan sebut harga, maklum balas, keputusan harga dan pengesahan segera yang pantas. Daripada menempah melalui WhatsApp, bukan 24/7 (bukan 24 jam, 7 hari seminggu mungkin ya) kemajuan dan kemas kini harga yang perlahan. mungkin hanya maklum balas yang lebih pantas pada waktu perniagaan.

Anda boleh menggunakan borang dengan mengisi maklumat pengambilan dan penghantaran. Sistem akan secara automatik memetik harga pada sistem dan membuat pembayaran dalam talian untuk mengesahkan tempahan. Anda hanya perlu membayar jumlah yang dinyatakan pada pengesahan.

Ya, kami menyediakan tempat duduk kanak-kanak untuk ditempah melalui sistem. Tempat duduk kanak-kanak kami terhad. Tempah terlebih dahulu bersama-sama dalam sistem sementara stok masih ada.

Penyewa yang ingin memandu kereta mesti mempunyai lesen memandu yang sah. Jika bukan lesen memandu IDP/Antarabangsa Malaysia diperlukan untuk memandu kereta di Langkawi. Lesen Singapura diterima kerana lesen merentasi sempadan negara dan dalam bahasa Inggeris.

Kereta tiada dalam senarai atau tidak tersedia mungkin sudah penuh atau ada jenis kereta yang tiada dalam senarai kami. Jika anda mempunyai sebarang model yang perlu diminta, sila tanya admin kami melalui sembang langsung. Admin akan menyemak dengan rakan atau pembekal lain. Terima kasih.

Ya, anda boleh mengubah suai tempahan anda dengan Pautan iniJika pesanan lama telah dibayar, yuran tempahan akan dibawa ke hadapan untuk baki pesanan baharu semasa pengambilan kereta. Harap maklumkan kepada admin tentang pengubahsuaian anda.

Anda perlu membuat pembayaran daripada mel yang mengandungi "Sumber JFZ". Buka e-mel dan cari di bahagian bawah mel yang mendapat pautan di sana mempunyai teks dengan "Untuk melihat butiran pesanan anda, sila lawati halaman berikut:" pautan selepas teks

Kadar minimum kami adalah pengiraan 24 jam. Separuh hari atau sehari digunakan juga dipertimbangkan untuk satu hari. Satu malam digunakan, pertimbangkan untuk 1 hari, katakan pengambilan lewat dan pulang awal. Jika pengambilan awal dan menginap satu malam pulang lewat dengan waktu tambahan lebih daripada 6 jam, pertimbangkan juga untuk 2 hari digunakan. Caj tambahan untuk satu jam RM10 (kompak, Sedan, Hatchback) RM20 (MPV Biasa, k kereta) RM30 (suv) RM50 (Kereta Mewah, Convertible). Sistem tempahan dalam talian kami dikira secara automatik mengikut tempoh masa penuh. 

untuk tempahan dalam talian, kami mempunyai 2 pilihan pembayaran>

1- Kad Kredit/Debit/ Apple Pay, Gpay. Pilihan pembayaran ini sesuai untuk semua pembayar. Tiada caj tambahan jika membuat prabayar 20% dan jika membuat pembayaran penuh terlebih dahulu, 5% akan dikenakan.

2- Pemindahan pembayaran bank manual atau e-dompet QR & TNG. Tiada caj tambahan untuk pembayaran penuh

Anda akan menerima e-mel pengesahan tempahan melalui e-mel berdaftar anda. Anda perlu memasukkannya 5 minit selepas pembayaran berjaya dibuat. Pastikan anda menghantarnya dengan betul. Jika e-mel tidak diterima, sila hubungi pasukan sokongan kami.

Anda boleh membuat bayaran pendahuluan tempahan sebanyak 20% untuk pengesahan tempahan, baki bayaran semasa pengambilan kereta atau bayaran penuh terlebih dahulu.

Kami tidak mempunyai ekses insurans penuh. Semua kereta kami mempunyai perlindungan komprehensif tetapi mendapat ekses atas kerosakan. Maksudnya, sebarang kemalangan mesti dibayar berdasarkan ekses kerosakan. Ekses untuk standard. Kereta kecil, Sedan, padat is RM3000, SUV/MPV RM5000, Van/MPV Mewah/Tukar Ganti RM8000-10,000. Semua kadar termasuk dengan lebihan